Producten

Anti flatulentie


  • Vermindert een opgeblazen gevoel en winderigheid
  • Maakt vastzittende lucht in de darmen vrij
  • Helpt overmatige gasvorming en gasophoping te verminderen
  • Natuurlijk product

Winderigheid en een opgeblazen gevoel
In de darmen wordt voedsel verteerd en opgenomen. Hierbij wordt altijd wat lucht gevormd. Tevens kan lucht worden ingeslikt. Deze lucht wordt voor een deel opgenomen en voor deel verlaat het de darmen als een wind. Een wind is dus heel normaal. Maar wanneer er in de darmen erg veel lucht wordt gevormd, kunt u last krijgen van een opgeblazen gevoel, vastzittende lucht, een borrelende buik, darmkramp en winderigheid (flatulentie). Overmatige gasvorming en gasophoping kan komen doordat u anders of onregelmatig bent gaan eten (bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een dieet), doordat u anders bent gaan bewegen (bijvoorbeeld door meer of minder sporten), of door het eten van producten die gasvorming bevorderen (zoals bonen, uien of aardappels).

Werking

Norit Anti flatulentie bevat als werkzame bestanddelen geactiveerde kool van plantaardige herkomst en simeticone. Norit Anti Flatulentie zorgt in het maag-darm stelsel voor vermindering van de gasvorming, en helpt bij een afname van gasophoping. Tevens zorgt Norit Anti Flatulentie ervoor dat luchtbellen zich samenvoegen, en dat lucht die vastzit in de darmen wordt vrijgemaakt. Hierdoor ervaart de gebruiker een vermindering van het opgeblazen gevoel en winderigheid. Norit Anti flatulentie helpt op deze wijze de oorzaak van winderigheid en een opgeblazen gevoel aan te pakken.

Gebruik
Boven de 12 jaar: neem 2 capsules in met een glas water, tijdens of na de maaltijd. Neem niet meer dan 6 capsules per dag.
Onder de 12 jaar: neem 1 capsule in met een glas water, tijdens of na de maaltijd. Neem niet meer dan 3 capsules per dag.
De capsules mogen gegeven worden vanaf het moment dat een kind de capsules heel door kan slikken (meestal vanaf 6 jaar).
       
Samenstelling
Een capsule bevat 150 mg actieve kool en 25 mg simeticone

Gebruik Norit Anti flatulentie niet bij:
Allergie voor een van de stoffen die in Norit Anti flatulentie zitten.
De werkzame stoffen in Norit Anti flatulentie zijn simeticone en geactiveerde kool.
De capsule is gemaakt van hypromellose (E464) en titanium dioxide (E171), en gekleurd met kopercomplexen van chlorofylinen (E141).

Norit Anti flatulentie is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.